Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Μελέτη Χώρου - Διακόσμηση - Σχεδιασμός - Βιτρώ
Αντώνης Σιγάλας vitro  2104922791
e-mail: antonissigalas7@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Λίγα Λόγια.

ΒΙΤΡΟ

Κατασκευή ζωγραφικών πινάκων με χρήση χρωματιστών γυαλιών και κρυστάλλων που συνδέονται μεταξύ τους με μολύβδινους ράβδους.

Κάθε αυθεντικό Βιτρό είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως Πόρτες, Παράθυρα, Οροφές, Πορτάκια κουζίνας, Φεγγίτες, Διαχωριστικά.

Στον χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε Μοντέρνα, Κλασσικά, Θαλασσογραφίες καθώς επίσης και πολλές προσφορές.

Κατασκευές Βιτρό και επεξεργασία του γυαλιού σε πρωτότυπες ιδέες με λιτές ή συνθέτες γραμμές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ομορφαίνουν με χρώματα την καθημερινότητά μας

FUSING
Το Fusing είναι μια τεχνική που ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν το 1998 με μεγάλες προσδοκίες καταλήγοντας σήμερα σε μια πολύ καλή τεχνική με πάρα πολλές εφαρμογές.

Το ψημένο γυαλί ή αλλιώς Fusing εμπεριέχει μια διαδικασία, κατά την οποία ανακατεύοντας σκόνες γυαλιού μαζί με σκόνες μετάλλων η ακόμα γυαλί με γυαλί και με την δύναμη της φωτιάς σε θερμοκρασία 850°C σε ειδικούς φούρνους, δημιουργούμε από μικροαντικείμενα όπως τασάκια, ανθοδοχεία, πίνακες έως μεγάλες επιφάνειες γυαλιών όπως πόρτες, παράθυρα και οροφές, αφήνοντας την φαντασία μας ελεύθερη και εξωτερικεύοντας τον ψυχικό μας κόσμο.

Οι τεχνικές πολλές και ιδιαίτερες.